dimarts, 10 de desembre del 2013

PRETTY BALLERINAS




Bon dia família!!!

Com esteu? Porteu bé la setmana? Ànims que tenim les festes a la cantonada i uns quants dies de descans...

Coneixeu la marca Pretty Ballerinas?? És una marca de ballarines que pertany al grup Mascaró. Dins del grup menorquí Mascaró  ( la fàbrica es troba a Ferreries) , hi ha tres firmes: Jaume Mascaró, Úrsula Mascaró i Pretty Ballerinas. El cas d'aquests últimes, que és del que tracta el post d'avui, ha estat una autèntica revolució entre les "celebrities" a tot el món. 

Les Pretty Ballerina,s van néixer com a homenatge al fundador de la marca, Pedro Mascaró, que va començar fabricant sabatilles de ballet. Van protagonitzar pàgines i pàgines de moda, quan la princesa Letizia Ortiz va decidir baixar  dels seus talons, i calçar-se unes sabates completament planes de la firma Pretty Ballerinas, durant les seves vacances d'estiu a Mallorca. Des de llavors, aquesta insígnia s'ha convertit en objecte de desig de les "celebrities" de tot el món, com és el cas de Kate Moss , Clàudia Schiffer, Olivia Palermo... Aprofitant això, van desembarcar a Nova York. En l'actualitat trobareu moltes botigues de la marca arreu del món, així com corners a centres comercials o botigues multi-marca.

Us en deixo una petita selecció!






























Us agraden? La veritat és que són un "must have" cada temporada....En teniu? Jo en tinc tres parells i estic encantada amb el resultat que donen i el còmodes que són!

Fins demà!! Què passeu un bon dia!! 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada