dilluns, 2 de desembre del 2013

IT GIRL MARTA


Bon dia!!! 

Com esteu?? Heu carregat piles el cap de setmana?? Ahir vam estar esquiant i us puc dir que la neu estava formidable, vam disfrutar molt!! Així que comencem la setmana amb molta energia!! 

En el post d'avui, us porto una altra de les bloggers que m'agraden més. Es tracta del blog IT GIRL MARTA , de Marta Carriedo. Aquesta madrilenya de 27 anys, es va llicenciar en econòmiques a la Universitat Autònoma de Madrid (UAM). Va treballar durant tres anys com a auditora a PricewaterhouseCoopers, i després com a product manager de la firma de joieria Aristocrazy. 
Autora del blog It Girl Marta, en l'actualitat treballa com a model, personal shopper i assessora d'imatge. Ha estat nominada als premis Mujer IT en la seva segona edició.
Col·labora amb Lusstra, una plataforma de videoshopping, on cada setmana estilistes de referència d'Espanya són els encarregats de presentar l'últim en moda, bellesa i "lifestyle".
Tal i com ella defineix al seu blog, li agrada la moda des de petita. Intenta donar la seva visió de la moda a cada post que penja.. Disfruta mostrant-nos diferents llocs, noves marques, botigues, "outfits" per anar a treballar o sortir....L'apassiona viatjar pel món, llegir i aprendre i sortir a divertir-se amb els seus amics. La seva passió, com podeu imaginar, és el "shopping".

És dels meus blogs preferits en l'actualitat i me'l miro cada dia. Clàssic a vegades, chic d'altres i inclús bohemi, així és l'estil d'aquesta noia que la veritat m'encanta! Què n'opineu? 

Us deixo una sel·lecció de fotos dels seus últims posts.





























Fins demà!! Què tingueu un bon inici de setmana!!!

2 comentaris:

  1. Molt maca i molt simpatica!! la vaig coneixer a Wogers Barcelona un encant de noia...chapeu!!!

    ResponElimina
  2. Sembla una noia molt propera per com escriu els posts, i l'altre dia va penjar un vídeo i es veu molt natural....A veure si fan un altre Wogers Barcelona!Petons!

    ResponElimina